onsdag 30 november 2011

Modern baby

Av någon, för oss, outgrundlig anledning har W matvägrat ett tag. Det beror kanske på förkylning, att han har någon ny tand på gång eller kanske en fix idé som är fullständigt logiskt för honom. Det har hur som helst inte spelat någon roll vare sig han blivit serverad hans favoritmat, hemlagat, burkmat, mosat eller i större bitar, inget har godkänts. Det lilla som ibland har hamnat i hans mun har kommit ut illa kvickt. Lyckligtvis har han inte varit helt utan näring under denna tid. Bröd, frukt, puréer och en massa välling har slunkit ned.

Så idag fick vi veta att om W bara får lite underhållning så går det bra att äta mat också. Att jag låter som ett flygplan medan jag kör runt med skeden i luften räknas inte till underhållning i hans värld. Nej nej, tydligen vill han ha tecknade bilder med autentiskt ljud, presenterad på en ipad, hrrmff!

5 kommentarer:

 1. Hehe, kräsen kille, så gulligt :)

  SvaraRadera
 2. Hahaha! Skruttiga flygplansljud funkade bara på oss 80-talister. Nu är det avancerad teknik, ljud- och bildinteraktion och sociala medier som gäller! :-)

  SvaraRadera
 3. Det gäller att hänga med...

  SvaraRadera
 4. Läs .se:s rapport: https://www.iis.se/pressmeddelanden/rapporten-svenskarna-och-internet-2011
  "Hälften av 3-åringarna i Sverige använder Internet"
  Se det som en perfekt inskolning! Tänk om vi haft IPad! :)

  SvaraRadera
 5. Haha, klockrent! ;)

  SvaraRadera