tisdag 15 november 2011

Att värma mat

En av restaurangerna på hotellområdet.
En ganska så stor del av vår packning till Egypten bestod av burkar innehållande barnmat till W. Att det skulle finnas mikrovågsugn på hotellet var något jag tagit för givet. Det skulle jag inte gjort, för det fanns nämligen ingen. Eller rättare sagt så fanns det en men den var trasig (?). Så under vår vecka provade vi en rad olika alternativ för att värma W:s mat, genom strykjärnet på hotellrummet, vattenbad och restaurangköket. Inget alternativ var särskilt lyckat eftersom alla (!) sätt tog en evinnerlig tid alternativt så blev maten aldrig riktigt varm. Eftersom W varken tycker om att vänta eller kall mat så åts det en hel del bröd, frukt och kall välling för W:s del. Så kan det gå när man vant sig med vissa bekvämligheter:)

2 kommentarer:

  1. Roligt att ni är hemma igen. Hoppas ni haft det skönt! Ser fint ut på bilderna. Men, alltså... värmde ni W:s mat med hjälp av ett strykjärn?? Ha ha, det låter ju helt galet!! Hur gjorde ni då?
    kram

    SvaraRadera
  2. Vi använde strykjärnet som en spisplatta. Det var konstigt nog (med tanke på alla restauranger) faktiskt det bästa sättet, ha ha.

    SvaraRadera