onsdag 31 oktober 2012

Monster och små spöken

Jag är inte så förtjust i att öppna dörren om kvällarna när det ringer på och jag råkar vara ensam hemma. Och jag känner inte annat nu efter att jag nyss ändå just öppnat dörren för ett gäng monster med "scream"-ansikten, hua. Det är visst halloween-tider, tur att vi hade godis hemma:)

Den läskiga blinda (?) kråkan fotade jag vid St Mikaels kyrka i Kemi, Finland. Inne i kyrkan kan man genom ett glas i golvet se kyrkoherde Nikolaus Rungius, död 1629, mumifierade kropp. Det finns nedtecknat att Rungius ibland sade i sina predikningar "Om min förkunnelse inte är sann, så skall min kropp förgås när jag dör, men om den är sann, så skall min kropp inte förmultna". Källa: Wikipedia.

3 kommentarer:

 1. Fina bilder som passar bra i svartvitt, blir väldigt dramatiskt. Känner igen den där kråkan jag :) och kyrkan är så vacker!

  SvaraRadera
 2. Trevlig blogg du har Caroline. Jag har tittat genom dina bilder och du visar upp en blandad kompott. ser att du har Susanne som bloggvän. J.ag har hittat henne via bloggen.
  Jag vet hurt det är med små barn mitt i livet. Kameran är ett bihang, men du har blicken Caroline. Jag ser det i dina bilder.
  Ha en fin helg/brita

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja här är det en salig blandning av allt:)Roligt att du tog dig tid att skriva några rader, dina snälla ord uppskattas. Ska ta mig tid att titta på dina verk framöver.../C

   Radera