torsdag 22 mars 2012

Inskolning

Denna veckan har jag haft ett par trötta grabbar här hemma om kvällarna. Det tar nämligen på krafterna att börja förskolan. Så, få se...nästa vecka kommer väl W vara förkyld, ha feber eller magsjuka om jag ska tro på olyckskorparna ;) Förhoppningsvis inte. Hittills har det i all fall gått väldigt bra, W vinkar till och med glatt när S lämnar stället för en stund. Däremot har W varit lite mer "klängig" och gnällig när han väl kommit hem. Jag antar att det kommer att vara så en tid. Det känns lite konstigt att inte vara där och se saker med egna ögon, men den tiden kommer också snart. Då kommer även jag att lämna och hämta, lämna och hämta, lämna och hämta och så vidare...

4 kommentarer:

 1. Ja den tiden kommer den med :) Kul att det går bra! och supersnygga bilder!!

  En fråga bara : I vilket format beskär du bilderna, eller kanske: vilken storlek exporterar du i? Jag märker att dina bilder blir mindre än mina när man klickar på dem. och jag vill att mina ska vara mindre, därav frågan...bla bla bla :)))

  SvaraRadera
  Svar
  1. 600 bildpunkter, vågrätt. Vet inte om det är bra eller inte...

   Radera
 2. Glöm inte springmask, hårlöss och vattkoppor! :D

  SvaraRadera
 3. Vad spännande att börja på förskolan. Det blir ju en omställning såklart men det kommer att gå jättebra tror jag! Fina bilder!

  SvaraRadera