torsdag 30 juni 2011

Tennis

Det är kanske inte den bästa dagen att spela tennis på med tanke på värmen, men det är precis vad jag har gjort (försökt i alla fall) och kul var det. :) Nu sitter jag trött i soffan med en lätt darrande arm och jag antar att det kommer att kännas mer i kroppen senare.

onsdag 29 juni 2011

Neeej...

...det tog. Inte vårt fel.

tisdag 28 juni 2011

Fiske


En hade i alla fall fiskelycka.

Fisken verkade dock vara svår att svälja.
Men till slut slank fisken ned.
Om du går lägst med stadskajen så är det stor chans att du får se fiskare som hoppas på att få strömming på kroken.

måndag 27 juni 2011

Sjön vid vårt hus

Det här gänget ser nog helst att vi dricker vårt kaffe hemma;)
Den här bryggan ligger inte långt ifrån vårt hus. Ibland har vi avnjutit morgonkaffet här.

söndag 26 juni 2011

Today's flower

Gårdagskvällen tillbringade vi hos goda grannar och i dag har vi träffat vänner som det var allt för länge sedan vi träffade. Midsommarhelgen passerade snabbt likt andra helger, men än är den inte riktigt slut och vi har dessutom en extra dag i och med att S är ledig måndagar:)

Today's flower.

lördag 25 juni 2011

Midsommar 2011

 
Trots ostadigt väder åkte vi igår ut till Skags udde i förhoppning om att kunna ha picknick på klipporna. Väl framme visade det sig vara utmärkt väder, varmt, vindstilla och efter ett tag sken även solen. Senare på eftermiddagen och kvällen hann vi även med sill, nubbe, grillning och kubbspel, en bra midsommarafton helt enkelt.

torsdag 23 juni 2011

Filmtajm

Regnet fortsätter att ösa ned, så då passar det bra att se film. Det blir första filmen i den danska serien "Den som dräper". Jag skulle tippa att den är ungefär som Beck, men det återstår att se.

"Biorummet" var för övrigt det första rummet i vårt hus som jag så smått började att renovera, medan S och svärfar tog tag i de lite större områdena.

Förberedelser

Jag kommer nog att tillbringa större delen av dagen inomhus. Jag hade tänkt att förbereda maten till morgondagen så långt som möjligt. Just nu ugnsbakar jag vitlök, den har snart stått i ugnen en timme så nu kan jag fortsätta med resten av momenten i Jack Daniel's Glazen. Därefter övergår jag till att göra efterrätt.

onsdag 22 juni 2011

tisdag 21 juni 2011

Höga kusten bron

Mätt och nöjd!
Idag åkte vi över Höga kusten bron precis vid lunchtid så vi stannade och åt på hotell Höga kusten. Från restaurangen har man en fin utsikt över bron som går över Ångermanälven.

måndag 20 juni 2011

Längre helger

För att förlänga helgerna och ta vara på sommardagarna så är S ledig varje måndag ett tag framöver. Det känns riktigt lyxig och bra. Det var riktigt kallt när vi fikade vid stranden men det var mäktigt att se hur dimman kom rullande ute på havet. Jag är så himla trött efter helgens seriespel (golf) så jag ska redan nu ta en dusch och sedan krypa ned under täcket.

söndag 19 juni 2011

Circus in town

Tältduken plockas ned.
Ingen cirkus utan djur.
Han visade vad han tycker om att vara med på kort;)
När vi promenerade mot hotellet när vi var i Luleå förra veckan passerade vi detta detta sällskap. De hade haft sina föreställningar och var i full färd med att packa ihop allt för att bege sig till nästa anhalt.

We passed this company in Luleå last week. The show was over and they where busy with packing all the stuff in their caravans.