torsdag 8 december 2011

No more miss

Numera kan jag stoltsera med Mrs! Bröllopsmiddag intogs på den plats där vi träffades för första gången.

11 kommentarer:

 1. OJ! Grattis! Nu måste du berätta mer!! //Mraia H

  SvaraRadera
 2. Men nog äre väl fasiken va luriga ni är!!!!!! Stort grattis, fantastiskt roligt! Många kramar från Näs!

  SvaraRadera
 3. Grattis!! Så roligt för er :)

  SvaraRadera
 4. Tack för gratulationerna! Vi lyckades hålla det hemligt in i det längsta. Våra föräldrar blev minst sagt överraskade när de förstod att det inte bara var middag de var bjudna till:)/Fru Lind

  SvaraRadera
 5. Åh gud jag kan tänka mig att dom blev det. Vilken härlig överaskning! :-)

  SvaraRadera
 6. Men så roligt!!! Stort grattis!! Men hur blir det med möhippan nu då?!? Jag tänker mig dig utklädd på stora torget i stan, göra lite tokiga (och pinsamma) uppdrag, sen kan vi försöka ordna så att du får sjunga nationalsången i Fjällräven center då Modo har hemmamatch...låt säga runt mellandagarna, då är det ju alltid fullsatt!! Vad tror du om det? Nä just det, ni är ju bortresta då. Där sprack den idén. Det var ju synd...;) Hur som helst så är jag sååå glad för er skull. Vilken underbar överraskning. Många kramar till er!

  SvaraRadera
 7. Josefin: Tur att den idén sprack...men den kan ju istället bli verklighet för dig när det är dags för dig att bli fru Fredin ;O) Kram, kram!

  SvaraRadera
 8. Jadu Carro, man vet aldrig vad dom här Domsjöbrudarna hittar på, så var på din vakt när du kommer hem... ;) Och eftersom jag aldrig blir gift (enligt vad han jag isf skulle ha gift mig med säger), så kan jag hitta på massor av dumheter du kan få göra. Hehe!

  SvaraRadera
 9. Tack Emm! Nej Rebecca, säg inte sådär! Ä snäll nu;)

  SvaraRadera
 10. Stort GRATTIS Carro! Underbart!! Men, hur gjorde du?..har du några tips hur jag ska kunna snärja karln ;)Många kramar och trevlig bröllopsresa

  SvaraRadera