fredag 14 oktober 2011

Utveckling

Fotografering och bildbehandling intresserar mig allt mer och trots att min frustration över min bristande förmåga växer i takt med alla professionella bilder jag ser på internet, kliar det allt för mycket i mina fingrar för att jag ska ge upp mina försök att få till "perfekta" bilder (än fast jag tänkt tanken mer än en gång). Jag får helt enkelt acceptera att jag är nybörjare och istället vila i tron på att jag kan utvecklas och bli bättre.

Trevlig helg!

3 kommentarer:

  1. Fin bild på sötnosen! Hur går det med fotokursen? Vem vet, kanske ett framtida branschbyte väntar bakom knuten. :-) Du, den där lunchen...jag har inte glömt bort den, det har bara varit så galet mycket de senaste veckorna. Jag jobbar 3 veckor till så vi kan ta den när jag är ledig, då blir det inte sån jäkla stress heller :-)

    SvaraRadera
  2. Förstår att du har mkt nu, vi tar en träff när du väl har "landat" hemmavid. Det blev inte ngn kurs (kort version. En lite längre version kan jag dra när vi ses:))

    SvaraRadera
  3. tänkte faktiskt ringa ohc kolla med dig hur det blev med kursen. Tråkigt men kanske man kan göra ett nytt försök till våren när det blir ljusare ute igen. //maria h

    SvaraRadera