torsdag 14 juli 2011

Skydd

Skyddad mot sol och flyfän;)
Det finns många faror som små bebisar och barn ska skyddas mot. I hemmet finns det en hel uppsjö av saker som kan vara farliga. Förutom en del uppenbara saker så har jag en känsla av att vi kommer att upptäcka en hel del andra saker så snart W börjar ta sig runt för egen maskin.

4 kommentarer:

  1. Hahahhaa! Garanterat flugfritt där inne! :D Vad har du för kamera Carro? Tycker du får så fina bilder. Kan ju iofs bero på chaufförren till den också men... :D Funderar på att köpa mig en systemkamera, en enkel, som dock är bra coh till hyfsat pris. Nån rekommendation?

    SvaraRadera
  2. Tack Maria, jag tycker verkligen att det är roligt att fotografera:) Jag har en Canon eos 550d +18-135 mm lins som jag är nöjd med. Jag rådfrågade två professionella fotografer och de rekommenderade Canon, men det är nog ingen större skillnad mot Nikon. Det är nog vad man är van:) Med dagens systemkameror kan du välja hur avancerad du ska vara. Du kan alltid välja helautomatiskt läge när du vill. Jag valde att inte köpa standardlinsen (18-55mm) eftersom den är väldigt begränsad när det gäller zoom.

    SvaraRadera
  3. Får man fråga vad allt det går på, på ett ungefär!

    SvaraRadera