tisdag 31 maj 2011

Hare


We met this little fellow on the golf course the other day. Suddenly it was hard for me to concentrate on the game;)

måndag 30 maj 2011

Björkarnas stad

Björkar längst med Ume älv.
En av restaurangbåtarna som finns vid älven.
I dag besökte vi grannstaden Umeå, en stad som jag tidigare tillbringat en hel del tid i under mina studieår. Jag har dock aldrig tidigare haft tid att planlöst vandra omkring där som jag har gjort i dag. Vädret tillät att jag fick njuta av både kaffe och glass invid älven:)

Today we visited Umeå, a town which I frequently spent time in during my studie years. Today I  took the opportunity to aimlessly wandering around the city and the weather allowed me to enjoy coffee and icecream by the river:)

söndag 29 maj 2011

I skogen

Hissad flagga för mor.
Förutom dagens morsdagsfirande så har vi denna helg varit på några små turer i skogen.

lördag 28 maj 2011

Mästare

Bilder från Camp Nou- området.
Barcelona, vinnare av Champions leage.

Canada geese

Watching over their babies.

Camera critters.

Dyk

Babysim som vanligt på lördag morgon. Vår morgontrötta lilla kille avklarade sitt första dyk, vilket gick galant men det tog nog på krafterna för han somnade så fort vi kom hem och sover fortfarande :)

fredag 27 maj 2011

Nytt till hemmet

You can never have too many cushions;D
Matta hållbar för offentliga lokaler.

Eftersom vi har mycket vitt hemma hos oss så tycker jag att det är roligt att variera färg på kuddarna i våra soffor. Idag var det dags för förändring. Dessutom har vi införskaffat en ny matta som garanterat tål allt kommande kladd från lille W:)

The swedish archipelago




The swedish archipelago last weekend. A bit chilly but always a treat for the eye.
Skywatch.

torsdag 26 maj 2011

Sommarboende

Nu har vår palm, med för mig okänt namn, fått flytta till uterummet. Den övervintrar inomhus och det krävs två starka personer för att bära den.

På golfklubben


Det finns många fågelarter på och kring banan.
 

Min hemmabana ligger väldigt vackert till, intill två sjöar och skog. Det unika med banan är att man under en 18-hålsrunda passerar klubbhus, restaurang och range fyra gånger och kanske bidrar det till den familjära känsla som råder i klubben. I går spelade vi 13 hål medan lille W sussade sött i vagnen:)